1 день (10 червня, вівторок)
День заїзду та реєстрація учасників.
Професійний дискусійний клуб. Засідання №1.
2 день (11 червня, середа)
08.00-09.30 – Завершення реєстрації учасників сесії.
09.30-10.00 Відкриття 1-сесії Міжнародної Школи Кормів
10.00-10.45 Роль високоефективних комбікормів в успішному птахівничому бізнесі, Голова Ради Директорів Асоціації «Союз кормовиробників України», Голова Ради Директорів Асоціації «Союз
птахівників України», Олександр БАКУМЕНКО (UA).
10.45-11.30 Сучасні тенденції розвитку виробництва комбікормів, проф. Богдан ЄГОРОВ (UA).
11.30-12.00 Кава-брейк.
12.00-12.45 Особливості нормативної бази виробництва і икористання комбікормів в Європі, д.н., проф. Jovanka LEVIC (RS).
12.45-13.30 Біологічні основи і видові особливості фізіології годівлі сільськогосподарських тварин і птиці, д.біол.н., проф. Peter SURAI (GB).
13.30-15.00 Обід.
15.00-15.45 Особливості обліку санітарно-ветеринарних факторів в годівлі сільськогосподарських тварин і птиці, д.біол.н., проф. Сергій МЕЛЬНИЧУК (UA).
15.45-16.30 Сучасні уявлення про властивості кормової сировини: поживні речовини, біологічні речовини, анти-поживні і токсичні речовини, д.т.н. Іван ПАНИН (RU).
16.30-17.00 Кава-брейк.
17.00-17.30 Можливості та обмеження використання ІК аналізатор для аналізу кормів. Олександр пліва (SE).
17.30-18.45 Практичні заняття. Визначення фізико-хімічного складу комбікормів і кормового сировини. Фахівці компанії SocTrade (SE).
19.00-20.30 Вечеря.
20.30-22.00 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №2 «Особливості теорії і практики розрахунку рецептів комбікормів».
3 день (12 червня, четверг)
09.00-09.45 Вплив складу комбікормів на обмінні процеси в організмі сільськогосподарських тварин і птиці, д.біол.н., проф. Анатолій ЛЕВИЦЬКИЙ (UA).
09.45-10.30 Корекція поживності комбікормів і якості продукції птахівництва і тваринництва за допомогою мікронутрієнтів, д.біол.н., проф. Peter SURAI (GB).
10.30-11.00 Кава-брейк.
11.00-11.45 Мистецтво вибору компонентів для розрахунку рецептів комбікормів, д.т.н. Іван ПАНІН (RU).
11.45-12.30 Практичні заняття. Вибір компонентів для розрахунку рецептів комбікормів. Василь Гречишников (RU).
12.30-13.15 Практичні заняття. Вибір компонентів розрахунку рецептів комбікормів. Василь Гречишников (RU).
13.15-14.45 Обід.
14.45-15.30 Мистецтво застосування ферментних препаратів для підвищення продуктивної дії комбікормів, к.біол.н. Федір Марченков (UA).
15.30-16.15 Основи оптимізації складу рецептів комбікормів, д.т.н. Іван ПАНІН (RU).
16.15-16.45 Кава-брейк.
16.45-17.30 Практичні заняття. Процес оптимізації складу рецепта комбікорми за допомогою програми «КормОптима». Василь Гречишников (RU).
17.30-18.15 Практичні заняття. Процес оптимізації складу рецепта комбікорми за допомогою програми «КормОптима». Василь Гречишников (RU).
18.15-19.00 Кава-брейк.
19.00-20.30 Вечеря.
20.30-22.00 Вечірній дискусійний клуб. Засідання №3 «проблему-ми розрахунку високоефективних комбікормів».
4 день (13 червня, п'ятниця)
09.00-09.45 Практичні проблеми розрахунку рецептів і виробництва високоефективних комбікормів, Вікторія СУСЛО (UA).
09.45-10.30 Практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
10.30-11.00 Кава-брейк.
11.00-11.45 Практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
11.45-12.30 Практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
12.30-13.15 Практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
13.15-14.45 Обід.
14.45-15.30 Індивідуальні практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
15.30-16.15 Індивідуальні практичні заняття. Особливості розрахунку рецептів комбікормів за допомогою програми «КормОптима».
16.15-16.45 Кава-брейк.
16.45-17.30 Практичний іспит. Вчена Рада ISF.
17.30-18.15 Практичний іспит. Вчена Рада ISF.
18.15-18.45 Кава-брейк.
19.00-19.30 Урочисте вручення Сертифікатів учасникам, що успішно склали практичний іспит. Вчена Рада ISF.
19.30-23.30 Гала-вечеря. Святкове шоу на морському березі.
14 червня 2014 г. Для зареєстрованих раніше учасників – відвідування Одеської національної академії харчових технологій і Круглий стіл «Перспективи підвищення економічної ефективності та продуктивної дії комбікормів» (трансфер -Затока-Одеса-Затока).
5 день (14 червня, суббота)
14 і 15 червня екскурсії (для зареєстрованих учасників):
– Центр культури вина «Шабо»;
– Давня фортеця Аккерман (більше 3000 років);
– Заповідник «Дунайські плавні».
Підсумковий дискусійний клуб. Засідання №4.
Від’їзд учасників 1-ї сесії ISF