День заїзду та реєстрація учасників
08.00-09.00 Сніданок
09.00-10.30 Огляд програми курсу, введення в GMP + International.
Введення в схему GMP + FSA. Основні принципи,
структура, визначення, стандарти. Григорій МАЗУР,
(ген. Директор MNC group, аудитор TUV, NQA та ін., UA,
DE).
10.30-11.00 Кава-брейк
11.00-12.30 Портал GMP +: опис порталу. Принципи пошуку
інформації. Важливі елементи схеми GMP + Production of
Feed Ingredients, Григорій МАЗУР, (ген. директор MNC
group, аудитор TUV, NQA та ін., UA, DE).
12.30-13.15 Сфера застосування системи, варіанти сертифікації.
Залучення і відповідальність вищого керівництва
Григорій МАЗУР, (ген. директор MNC group, аудитор TUV,
NQA та ін., UA, DE).
13.15-14.45 Обід
14.45-16.00 Завдання, відповідальність, посадові обов'язки, навчання.
Управління якістю, ведення документації, Григорій
МАЗУР, (ген. директор MNC group, аудитор TUV, NQA та
ін., UA, DE).
16.00-16.15 Кава-брейк
16.15-17.30 Програми попередніх умов: Загальна інформація про
GMP+ B1. Персонал. Інфраструктура. Приміщення та
обладнання. Боротьба зі шкідниками. Умови праці,
Григорій МАЗУР, (ген. директор MNC group, аудитор TUV,
NQA та ін., UA, DE).
17.30-18.30 Підведення підсумків дня. Дискусія.
09.00-10.30 Принципи HACCP. Початкові кроки: команда HACCP, опис
процесів і продуктів. Небезпечні фактори, ризики, заходи
контролю, моніторинг та верифікація, Григорій МАЗУР,
(ген. директор MNC group, аудитор TUV, NQA та ін., UA,
DE).
10.30-11.00 Кава-брейк
11.00-13.15 Вимоги до кормів, матеріалами та інгредієнтів. Григорій
МАЗУР, (ген. директор MNC group, аудитор TUV, NQA та
ін., UA, DE).
13.15-14.45 Обід
14.45-15.30 Портал GMP +: інформаційна підтримка (оцінки ризиків,
фактичні дані GMP +). GMP + Вимоги до закупівель
відповідно до GMP + B1. Загальні вимоги, Григорій МАЗУР,
(ген. Директор MNC group, аудитор TUV, NQA та ін., UA,
DE).
15.30-16.15 Принципи Gatekeeper. Вимоги до перевезення. Вимоги до
умов зберігання GMP + Виробництво / перехідні залишки і
IDTF, Григорій МАЗУР, (ген. директор MNC group,
аудитор TUV, NQA та ін., UA, DE).
16.15-16.45 Кава-брейк
16.45-17.30 Внутрішній аудит. Коригувальні та запобіжні дії,
Григорій МАЗУР, (ген. директор MNC group, аудитор TUV,
NQA і ін., UA, DE).
17.30-18.15 Заключне тестування.
19.30-23.30 Урочисте вручення Сертифікатів учасникам тренінгу.
Наукова Рада Міжнародної Школи Кормів (ISF). Церемонія
закриття ІІI-й сесії Міжнародної школи кормів. Гала
вечеря. Святкове шоу на морському березі.
08.00-09.00 Сніданок
09.30-11.00 Підведення підсумків роботи ІІI-ї Сесії Міжнародної Школи Кормів.
11.00-14.00 Відвідання Центру Культури Вина «Шабо», дегустація
виноробної продукції (для зареєстрованих до 10 червня).
14.00-15.00 Обід
15.00-16.00 Круглий стіл. Перспективи розвитку комбікормової промисловості.
19.00-20.00 Вечеря
08.00-09.00 Сніданок. Від’їзд учасників.