1 день (5 червня, вівторок)
День заїзду та реєстрація учасників.
2 день (6 червня, середа)
08.00-09.00 – Сніданок
09.00-09.30 – Знайомства. Ознайомлення з програмою заходів. Григорій МАЗУР (UA, DE), Тетяна Копняк (UA).
09.30-10.00 – Роль партнера GMP + International. Особливості виходу назарубежние ринки, Вадим Шиян (UA).
10.00-11.00 – Вступ до GMP + International / GMP + FSA, Андрій Гужва, (UA).11.00-11.30 – Кава-брейк
11.30-13.00 – Законодавчі вимоги ЄС. Директиви і постанови, Григорій МАЗУР (UA, DE).
13.30-14.30 – Обід
14.30-16.00 – Закон про безпеку та гігієну кормів, Тарас ЛЕВИЦЬКИЙ (UA);
16.00-16.30 – Кава-брейк
16.30-17.30 – Обов’язки операторів ринку, Тарас ЛЕВИЦЬКИЙ (UA);
17.30-18.00 – Відповіді на питання. Висновок першого дня, Тарас ЛЕВИЦЬКИЙ (UA), Андрій ГУЖВА (UA), Григорій МАЗУР (UA).3 день (7 червня, четверг)
09.00-09.30 – Портал GMP +. Особливості роботи, Григорій МАЗУР (UA, DE).
09.30-11.00 – Особистий кабінет GMP +. Особливості роботи. Заповнення форм, Григорій МАЗУР (UA, DE), представник сертифікованої компанії.
11.00-11.30 – Кава-брейк11.30-13.00 – 6.5 Ідентифікація та простежуваність, Григорій МАЗУР (UA, DE).
13.00-14.30 – Обід
14.30-16.00 – 6.4 Боротьба з шкідниками. Особливості побудови системи
боротьби з шкідниками. Приклади реалізації,
Григорій МАЗУР (UA, DE).
16.00-16.30 – Кава-брейк16.30-17.30 – План боротьби з шкідниками. Звітність про проведення заходів по боротьбі з шкідниками,
17.30-18.00 – Питання-відповідь, Григорій МАЗУР (UA, DE), Андрій ГУЖВА (UA), Лариса МАЗУР (UA).
21.00-22.00 – Вечірній дискусійний клуб. Засідання №3. Вільна тема …4 день (8 червня, п'ятниця)
09.00-09.30 – 7.7 Моніторинг та вимірювання, Григорій МАЗУР (UA, DE).
09.30-11.00 – Процедури відбору зразків і частоту відбору. Проведення лабораторних аналізів. Григорій МАЗУР (UA, DE), акредитована лабораторія.
11.00-11.30 – Кава-брейк.
11.30-13.00 – Висновок лабораторії. Особливості читання аналізів, акредитована лабораторія.13.00-14.00 – Обід
14.00-16.00 – Програми попередніх умов, Григорій МАЗУР (UA, DE),
16.00-16.30 – Кава-брейк
16.00-17.00 – Принципи НАССР, Григорій МАЗУР (UA, DE),
17.00-17.30 – Внутрішній аудит. Коригувальні та запобіжні дії, Григорій МАЗУР (UA, DE),
17.30-18.00 – Іспит.5 день (9 червня, субота)
08:00 – 09:00 – Сніданок;
09:30 – 11:00 – Підведення підсумків роботи V-й Сесії Міжнародної Школи Кормів;
11:00 – 14:00 – Відвідання Центру Культури Вина «Шабо», дегустація виноробної продукції (для зареєстрованих до 7 червня 2018 р.);
14:00 – 15:00 – Обід;
15:00 – 16:00 – Круглий стіл. Питання та відповіді. Учасники тренінгу 1 і тренінгу 2.
19.00 – 20.00 – Вечеря.
6 день (10 червня, неділя)
08:00 – 09:00 – Сніданок;
Від’їзд учасників.